Na de bevalling een Babyborrel organiseren

Een verzorgde Babyborrel bij u thuis of op locatie. Over het algemeen organiseert men een babyborrel zo’n 4 tot 8 weken na de bevalling. Maar wat is dit eigenlijk? Een kraamborrel is aan het einde van de middag. Een kraamborrel heeft de sfeer van gezellige borrelmiddag met de focus op de geboorte en speciale aandacht voor het gezin. In de uitnodiging vermeld je de datum, tijd en plaats van je babyborrel. Ook kan je er voor kiezen een lijst met cadeauwensen bij te voegen. Je babyborrel begint met een uitnodiging zo creatief als je zelf wil.

Ook bij een kraamborrel versieren we het huis met slingers, ballonnen en verzorgen de volledige aankleding. Zo hoeft u dus bij een kraamborrel echt helemaal niets te doen.

Babyborrel binnenkomst met lekker glas wijn

Bij binnenkomst serveren wij uw gasten rode of witte wijn, frisdrank of bier. En natuurlijk ontbreken de beschuiten met muisjes niet. ( Weet u eigenlijk waar deze vandaag komen?). Toch weer een vermakelijk feitje om op de borrel met uw gasten te bespreken natuurlijk!

Borrelhapjes op de babyborrel

Terwijl de gasten uw baby bewonderen en u lekker kunt bijkletsen, serveren wij diverse hapjes uit ons babyborrel assortiment. Mini sausijsjes, satetjes, frituurhapjes, luxe koude hapjes, gevulde eieren, zoute koekjes, pinda’s, en sushi met prosecco/champagne verwennen uw gasten culinair. Voor vrienden van ver bieden naar wens onze huisgemaakte soepen, belegde broodjes of sandwiches en/of salades een stevige bodem voor de terugreis.

Aan het einde van de babyborrel ruimen we alles op.

Om moeder en kind niet teveel uit te putten hanteren we een service van drie uur. In de afsluiting maken wij op gepaste wijze uw gasten hierop attent en bedanken hen namens u voor hun komst. Een kraamattentie voor uw gasten behoren tot het standaard pakket dat naar wens op allerlei manieren is uit te breiden.

Impressie

Volledig voorzien kraamfeest
Baby kraamfeest ontspannen
Kraamfeesttafel vol lekkernijen 5
Pastel roze babyshower meisje feest

Gedeelde ervaringen

Reserveren

MM slash DD slash JJJJ
Kraamfeest soort(Vereist)