Een volledig kraamfeest laten organiseren door het Kraamfeestburo!

Het Kraamfeestburo® verzorgt het kraamfeest bij u thuis of op locatie, u hoeft helemaal niets te doen. Al vele jaren verzorgen wij, jaarlijks tientallen kraamfeesten. Vanuit onze eigen praktische ervaring als moeder & stewardess weten wij wat belangrijk is voor moeder en kind en is gastvrouwschap voor ons een tweede natuur geworden.

U hoeft dus helemaal niets te doen!

Geen drukke dagen met wel drie of vier keer per dag kraamvisite. Natuurlijk zijn de naaste familieleden wel op bezoek geweest, maar een bezoekstroom van collega’s, vrienden en kennissen is uitgesloten. Zij weten dat ze welkom zijn op het kraamfeest! (En wat is dit precies?). Wij overleggen uitgebreid met u en houden rekening met al uw wensen. In plaats van een traditionele kraamtijd met tal van visites, kiezen steeds meer ouders tegenwoordig voor een volledig verzorg kraamfeest. Op een gezellige zondag of zaterdag nodigen we alle vrienden, collega’s, buren en kennissen uit om het Kraamfeest te vieren, meestal drie tot zes weken na de geboorte. Een feestelijke afsluiting van uw kraamtijd.

Het voordeel van een volledig verzorgd kraamfeest is dat u en uw kind in de stemming zijn voor een feest. Uitgerust na een ontspannen kraamtijd zonder drukke dagen met wel drie of vier keer per dag kraamvisite.

Uw kraamfeest

Een geheel verzorgd kraamfeest is op een dagdeel (drie uur) in het weekend naar keus. Afhankelijk van het aantal gasten komen wij met voldoende gastvrouwen bij u thuis.

Wij versieren het huis met slingers, ballonnen en verzorgen de aankleding met kleurige tafellakens en servetten. Met een eigen koffiemachine verzorgen wij vooraf de koffie. Wij ontvangen de gasten. Bij binnenkomst serveren wij koffie, thee en beschuit met muisjes. Intussen kan de baby bewonderd worden. Tijd voor verhalen, foto’s en cadeautjes.

Uw Kraamfeest in zes stappen

Het enige dat u voor uw kraamfeest hoeft te doen is het uitnodigen van uw gasten, de rest doen wij. Wij vinden het heel belangrijk dat het kraamfeest een onvergetelijke ervaring wordt. Het feest moet in uw stijl georganiseerd worden. Daarom overleggen wij uitgebreid met u en houden we rekening met al uw wensen.

Wij starten ongeveer twee uur voorafgaand aan het feest onze voorbereidingen. Afhankelijk van het aantal verwachtte gasten plaatsen wij voldoende statafels en dekken deze met roze of blauw tafellinnen, wij versieren uw huis, plaatsen servies en glaswerk, zetten de dranken koel.

Bij binnenkomst heten wij de gasten welkom, en nemen onze gastvrouwen de jassen aan. Bij binnenkomst serveren wij uw gasten een glas prosecco, rode of witte wijn, frisdrank of bier. En natuurlijk ontbreken de beschuiten met muisjes niet. (lees hier meer over deze traditie)

Terwijl de gasten uw baby bewonderen en u lekker kunt bijkletsen, serveren wij diverse hapjes uit ons assortiment. Verse taart, rijk belegde sandwiches of sushi in combinatie met een goed glas prosecco of champagne, alles voor uw gasten. Voor vrienden van ver bieden onze huisgemaakte soepen en salades een stevige bodem voor de terugreis.

Om moeder en kind niet teveel uit te putten hanteren we bij een geheel verzorgd kraamfeest een service van drie uur. Op de afgesproken eindtijd begeleiden wij uw gasten naar de garderobe en bedanken namens u voor hun komst. Een kraamattentie voor uw gasten behoren tot het standaard pakket dat naar wens op allerlei manieren is uit te breiden.

Als de laatste gasten zijn vertrokken blijven wij om alles op te ruimen en de meubels terug te plaatsen. We reinigen en stofzuigen de keuken en de gebruikte ruimtes. Wij zorgen ervoor dat uw huis er weer uitziet als voor we begonnen. U hoeft dus helemaal niets te doen!

Impressie

Gelukkige kraamfeest baby meisje babyshower
Sfeervolle tafel en service kraamfeest of babyshower
Trotse ouders kraamfeest sfeertafel 1
Sfeervolle tafel kraamfeest of babyshower 9

Gedeelde ervaringen

Reserveren

MM slash DD slash JJJJ
Kraamfeest soort(Vereist)